Jump to content

shodge2000

Pathfinder
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About shodge2000

  • Rank
    Pathfinder
  1. I've had this happen twice. both times in a large storage chest with common items, luckily I've only lost a cloth hat and a paintbrush so far.
  2. shodge2000

    Unable to query server info for invite

    yes, I was, prior to today's update. edit: i did however load in this morning via "join new server" and did get "Lost/timeout pending connection to host", but once i loaded in it all went back to normal with no more error messages or battleye kicks
  3. shodge2000

    Unable to query server info for invite

    Everything is back to normal and working fine for me now. Today's update seems to have fixed it for me, hopefully it stays that way. The only difference I see in game is the ATLAS name: "[NA PVE] The Hydra's Den" now displays correctly (at log in screen and in game). where as before it was blank.
  4. shodge2000

    Unable to query server info for invite

    that sounds the same as I did (i didn't lose my character though). it fixed the "not being able to interact with anything" bug, but I still get batteye kicked every couple minutes.
  5. shodge2000

    Unable to query server info for invite

    I don't know if its been said, or is helpful, but I've also noticed the in game menu "ATLAS name" is blank but it still shows the region.
  6. shodge2000

    Unable to query server info for invite

    still not working for me. I am able to create new and play on other servers just fine. but when I try to join my main on NA PVE [e7] i get the "unable to query" message. it will still load in most times, sometimes with access to my stuff, other times not(doors,chests,even my own inventory is inaccessible). but always get kicked by battleye after a couple minutes.
  7. first thing I noticed when I logged back on after patch 15 is my anchored sloops were very low in the water so i raised anchor and that reset them. but when I sailed away the anchor was continually pulling out of the ship. i had to select lower anchor to raise it up but then the ship is stopped as if its anchored and to go again I had to lower anchor and drag the chain out seemingly endlessly. I'm on NA PVE edit: re-logging seems to have fixed it. still broken as of 15.21
  8. I put all my items in a storage box last night before logging off (before patch 11.4). when I logged back in this morning (after patch 11.4) my cloth hat with eye patch skin turned into a craftable cloth hat skill inside the storage box. no cloth hat, no eye patch, in the box.
×