Jump to content

KillJoy

Pathfinder
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About KillJoy

  • Rank
    Pathfinder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. It apparently just fixed itself go figure!!! Weird!!!
  2. I've tried many time to update the servers to v15.35 and it always only runs the validation. Had no issues with prior updates!!!
  3. Ahoy mates visit Arkcluster.com and join our discord > join our growing community and help us make our Atlas servers better. See you there!
  4. KillJoy

    Patch 8.72 FATAL ERROR after update HELP!!!

    I found the problem the password in my redis.conf got reset to foobare for some reason it's like the redis.conf got overwritten!!!
  5. I found the problem the password in my redis.conf got reset to foobare for some reason
  6. This is happening after patch 8.72 everything was working before --------------------------- The UE4-ShooterGame Server has crashed and will close --------------------------- Fatal error! VERSION: 8.72 ShooterGameServer.exe!UDatabase_SharedLog_Redis::Init() (0x00007ff6b7c4461d) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\classes\database_sharedlog_redis.cpp:87] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::InitializeDatabaseRefs() (0x00007ff6b81042b7) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:7180] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::BeginPlay() (0x00007ff6b80e8bb7) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:7381] ShooterGameServer.exe!ULevel::RouteActorInitialize() (0x00007ff6b90a6766) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\level.cpp:1981] ShooterGameServer.exe!UWorld::InitializeActorsForPlay() (0x00007ff6b9231810) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\world.cpp:3412] ShooterGameServer.exe!UEngine::LoadMap() (0x00007ff6b91fefad) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:10356] ShooterGameServer.exe!UEngine::Browse() (0x00007ff6b91e80db) + 43 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:8888] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::CheckConnectString() (0x00007ff6b80cd2f9) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:2904] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::StartGameInstance() (0x00007ff6b80d9e3a) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:335] ShooterGameServer.exe!UGameEngine::Init() (0x00007ff6b903a0f6) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:735] ShooterGameServer.exe!UShooterEngine::Init() (0x00007ff6b80c5f8f) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shooterengine.cpp:396] ShooterGameServer.exe!FEngineLoop::Init() (0x00007ff6b7c374ec) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2109] ShooterGameServer.exe!GuardedMain() (0x00007ff6b7c36fe2) + 12 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:128] ShooterGameServer.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff6b7c370ea) + 5 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125] ShooterGameServer.exe!WinMain() (0x00007ff6b7c3cd9a) + 17 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209] ShooterGameServer.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff6b9f026bd) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618] KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ffad80013d2) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] --------------------------- OK ---------------------------
  7. Validated 4 times!!! Only thing I can think of is the redis-server was still running when I did the update not sure if that screwed up anything I did try renaming the redis-atlasdb.rdb and starting the server again but same thing
  8. Started a fresh server and --------------------------- The UE4-ShooterGame Server has crashed and will close --------------------------- Fatal error! VERSION: 8.72 ShooterGameServer.exe!UDatabase_SharedLog_Redis::Init() (0x00007ff7e3a8461d) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\classes\database_sharedlog_redis.cpp:87] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::InitializeDatabaseRefs() (0x00007ff7e3f442b7) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:7180] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::BeginPlay() (0x00007ff7e3f28bb7) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:7381] ShooterGameServer.exe!ULevel::RouteActorInitialize() (0x00007ff7e4ee6766) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\level.cpp:1981] ShooterGameServer.exe!UWorld::InitializeActorsForPlay() (0x00007ff7e5071810) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\world.cpp:3412] ShooterGameServer.exe!UEngine::LoadMap() (0x00007ff7e503efad) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:10356] ShooterGameServer.exe!UEngine::Browse() (0x00007ff7e50280db) + 43 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:8888] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::CheckConnectString() (0x00007ff7e3f0d2f9) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:2904] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::StartGameInstance() (0x00007ff7e3f19e3a) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:335] ShooterGameServer.exe!UGameEngine::Init() (0x00007ff7e4e7a0f6) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:735] ShooterGameServer.exe!UShooterEngine::Init() (0x00007ff7e3f05f8f) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shooterengine.cpp:396] ShooterGameServer.exe!FEngineLoop::Init() (0x00007ff7e3a774ec) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2109] ShooterGameServer.exe!GuardedMain() (0x00007ff7e3a76fe2) + 12 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:128] ShooterGameServer.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff7e3a770ea) + 5 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125] ShooterGameServer.exe!WinMain() (0x00007ff7e3a7cd9a) + 17 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209] ShooterGameServer.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff7e5d426bd) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618] KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ffad80013d2) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] --------------------------- OK ---------------------------
  9. They all have their own save folder and like I said everything was working fine before ? Ocean?ServerX=0?ServerY=0?AltSaveDirectoryName=Atlas001?MaxPlayers=70?ReservedPlayerSlots=30?QueryPort=57555?Port=5755?RCONPort=32357?SeamlessIP=<hidden> -log -server -NoBattlEye Ocean?ServerX=0?ServerY=1?AltSaveDirectoryName=Atlas002?MaxPlayers=70?ReservedPlayerSlots=30?QueryPort=57557?Port=5757?RCONPort=32358?SeamlessIP=<hidden> -log -server -NoBattlEye Ocean?ServerX=1?ServerY=0?AltSaveDirectoryName=Atlas003?MaxPlayers=70?ReservedPlayerSlots=30?QueryPort=57559?Port=5759?RCONPort=32359?SeamlessIP=<hidden> -log -server -NoBattlEye Ocean?ServerX=1?ServerY=1?AltSaveDirectoryName=Atlas004?MaxPlayers=70?ReservedPlayerSlots=30?QueryPort=57561?Port=5761?RCONPort=32360?SeamlessIP=<hidden> -log -server -NoBattlEye
  10. Hey JEPPEKROEZEN I have a 2x2 and everything was working fine before the 8.72 update and I've done other updates without any problems
  11. --------------------------- The UE4-ShooterGame Server has crashed and will close --------------------------- Fatal error! VERSION: 8.72 ShooterGameServer.exe!UDatabase_SharedLog_Redis::Init() (0x00007ff74a20461d) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\classes\database_sharedlog_redis.cpp:87] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::InitializeDatabaseRefs() (0x00007ff74a6c42b7) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:7180] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::OnDeserializedByGame() (0x00007ff74a6cedfe) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:10250] ShooterGameServer.exe!UWorld::LoadFromFile() (0x00007ff74b7f3fb6) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\world.cpp:7360] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::LoadWorld() (0x00007ff74a6cc7ee) + 164 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:2434] ShooterGameServer.exe!AShooterGameMode::InitGame() (0x00007ff74a6ba707) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:1064] ShooterGameServer.exe!UWorld::InitializeActorsForPlay() (0x00007ff74b7f17d6) + 45 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\world.cpp:3408] ShooterGameServer.exe!UEngine::LoadMap() (0x00007ff74b7befad) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:10356] ShooterGameServer.exe!UEngine::Browse() (0x00007ff74b7a80db) + 43 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\unrealengine.cpp:8888] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::CheckConnectString() (0x00007ff74a68d2f9) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:2904] ShooterGameServer.exe!UShooterGameInstance::StartGameInstance() (0x00007ff74a699e3a) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergameinstance.cpp:335] ShooterGameServer.exe!UGameEngine::Init() (0x00007ff74b5fa0f6) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:735] ShooterGameServer.exe!UShooterEngine::Init() (0x00007ff74a685f8f) + 0 bytes [h:\yarkupdate\projects\shootergame\source\shootergame\private\shooterengine.cpp:396] ShooterGameServer.exe!FEngineLoop::Init() (0x00007ff74a1f74ec) + 0 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2109] ShooterGameServer.exe!GuardedMain() (0x00007ff74a1f6fe2) + 12 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:128] ShooterGameServer.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff74a1f70ea) + 5 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125] ShooterGameServer.exe!WinMain() (0x00007ff74a1fcd9a) + 17 bytes [h:\yarkupdate\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209] ShooterGameServer.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff74c4c26bd) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618] KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007ffad80013d2) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007ffad88d54f4) + 0 bytes [UnknownFile:0] --------------------------- OK ---------------------------
  12. Instructions dedicated servers I have 2 dedicated servers and I ended up hosting my image files through my website and that solved the problem I now have the true map on the loading screen the minimap now works and treasure maps also work perfectly. Create a directory on your website like the following http://yourwebsite.com/images/ServerGrid (or something along those lines) upload all your exported cellImgxxx.jpg images and the MapImg.jpg to that location and edit your ServerGrid.json file In your ServerGrid.json line 4 and 10 I believe: "MetaWorldURL": "http://yourwebsite.com/ServerGrid" "MapImageURL": "http://yourwebsite.com/ServerGrid/MapImg.jpg" 
  13. In your case I guess you are on a nitrado server maybe ? in my case I have 2 dedicated servers so I hosted my image files on my website and it works perfectly.
  14. I don't think it's as simple as re uploading after looking at the 2x2 template : In the ServerGrid.json file @ line 4 "MetaWorldURL": "http://atlasdedicated.com/xkvLAefEmYagICAfkDqknUIceSobwBma/ServerGrid", <<< this address gives an error page and @ line 10 >>> "MapImageURL": "http://arkdedicated.com/atlaspreview.jpg", >>> is the same file I am seeing in the >>> \steamapps\common\ATLAS\ShooterGame\Saved\MapImagesCache <<< folder
  15. In the ServerGrid.json file @ line 4 "MetaWorldURL": "http://atlasdedicated.com/xkvLAefEmYagICAfkDqknUIceSobwBma/ServerGrid", <<< this address gives an error page and @ line 10 >>> "MapImageURL": "http://arkdedicated.com/atlaspreview.jpg", >>> is the same file I am seeing in the >>> \steamapps\common\ATLAS\ShooterGame\Saved\MapImagesCache <<< folder
×