Jump to content

Recommended Posts

I'm trying to create a server 1x1 to do some tests.
Actually, the server is up :

image.thumb.png.dad5bc68b41ac6b4207c623274fe3049.png
 

I can see it on Steam too :

image.png.e58655c31f8134946787193954a524ef.png
 

But the server is at player 0/0, and I got the message :

Quote

server unable to query server info for invite


Found someone who speak about a probleme like that :
 

Quote

Each server instance must have its own set of ports. These ports are specified using the atlas_Port, atlas_QueryPort and atlas_RCONPort settings in the instance configuration. If the QueryPort or Port settings are shared between multiple instances, then the server will often either crash or hang without being able to be queried. If the RCONPort setting is shared between multiple instances, the server will hang at 0/0 players.

But as my server is a 1x1, I don't really understand.
Can anyone help me to figure it out ?

Thanks..

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edit : Found the 0/0 player problem.
MaxPlayers & ReservedPlayerSlots was the same numbers, looks like it dosen't like.
Change to :
MaxPlayers=10
ReservedPlayerSlots=5


I don't have the 0/0 player anymore, but still have the :
 

Quote

server unable to query server info for invite

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Try changing the default ports to 60000, 60001 and 60002. You need to change in the bat file, json file,  network firewall, and windows(firewall). Cox always made my server unable to query with the default ports.

 

Edited by Santron1
Added Json

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Where/in which file do I change the default ports ?
 

In the LAUNCH_ATLAS_00 ?
Or ServerGrid.json and ServerGrid.ServerOnly.json ?

(thanks for trying to help 🙂 )

Edited by globytheoldpirate

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am at work but it easy to figure out. The 3 ports are only listed in 1 of the json files.

port -  (60000)
gamePort -  (60001)
seamlessPort -  (60002)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doesn't work either 😞

14 hours ago, Santron1 said:

I am at work but it easy to figure out. The 3 ports are only listed in 1 of the json files.

port -  (60000)
gamePort -  (60001)
seamlessPort -  (60002)

Doesn't work either 😞 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The server and my game are on the same device,
I heard that it causes a lot of problems, for exemple :
We bassically can't join it ^^'

I add a loopback, so this problem should not be anymore.
It actually changed something, instead of having the Unable to Query error

I have an infinite "Attempting to join server..."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
18 hours ago, globytheoldpirate said:

Doesn't work either 😞

Doesn't work either 😞 

 
  •  

try these your issue is possibly gameport

port 60005

gameport 6005

seamless 27000

failing that check all ip,ports etc are all correct on the map ,  re export your map , clear the redi database and retry 

Edited by UDO

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, UDO said:

try these your issue is possibly gameport

port 60005

gameport 6005

seamless 27000

failing that check all ip,ports etc are all correct on the map ,  re export your map , clear the redi database and retry 

I may find the problem,
Actually I'm trying to install the server on the same computer as I play the game.
So same public IP (and local).
I heard that it is almost impossible actually to do that, except by using special device, which I don't have.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×