Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi all!

I have 2 bugs on my dedicated server they're driving me crazy... Maybe someone of you can show me the light :classic_biggrin:

Quote

 

MY SERVER INFO:

x50 rates; 1x1 cells (test dev server) and x2 cell size (default1400000, configurated to 2800000 Unreal units).

 

 

BUG1:

bug1.0 bug1.1

Some islands seem to be below sea level and are flooded as you see... Will it be related to the change made to the CellSize...?

*edit: the water marked in red moves with the tide.:classic_sleep:

 

BUG2:

bug2.0

Jesus Christ... I can walk UNDER the seas... Does anyone know why this happens?

 

 

Thank you very much for your comments!! ArRRR

~woboboy

Edited by Woboboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have read a few posts where the unreal engine has a max size of 1400000. This could be the cause of the problem. The island is stretching into the ocean for both bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Santron1 said:

I have read a few posts where the unreal engine has a max size of 1400000. This could be the cause of the problem. The island is stretching into the ocean for both bugs.

The map editor specificly says not to go higher than 1400000, seriously people don't do it.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×