Jump to content

Sign in to follow this  
DreOne

Issue with "Unable to query server info for invite" message on dedicated server..

Recommended Posts

I setup a dedicated 4x4 server for myself.  I played yesterday and I was able to connect fine. The only change I did today was update the server and game.  Since the update, I'm getting this message every time I connect to the server. I connect to the server, type in the password, and get this message after about 20 seconds.

https://imgur.com/qLFrupk.jpg

I had this happen before but after I updated the server the issue resolved. Now it's happening even after running the update again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does your bat-file look like?

An which ports do you use for each grid?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I found out I can connect if I delete the redis database. 

 

I have a 4x4 map. https://imgur.com/lsdEGXK.jpg

ports 57555-57570, 5755-5750, and SeemlessDataPorts 27000-27014 are open in both firewall and router.

and here's my startup bat file:

start /high F:\atlasserver\ShooterGame\Binaries\Win64\ShooterGameServer.exe Ocean?ServerX=0?ServerY=2?AltSaveDirectoryName=A3?ServerAdminPassword=test1?MaxPlayers=10?ReservedPlayerSlots=5?QueryPort=57557?Port=5757?SeamlessIP=<my ip is here> -log -server -NoBattlEye

 

This one starts the freeport. I have a bat file for each zone and each of the bat files is customized for the zones' information from the grid editor.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I would try changing to more ports. 

if you have A1 (0,0) with queryport 10000, clientport 11000, and seamslessport 12000 and then only increase the port numbers with 1 you will have issues. Each grids uses 4 or 5 ports around the port you pick.

For instance I increase my ports with 5 each time. Works like a charm.

Port conf for my 5x5

image.png.b3352639493372ac0e7045098e24d532.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, DreOne said:

So would this corrupt the redis database?

Not sure, save it and try it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×