Jump to content

Sign in to follow this  
Cryx

Thanks for warning us about the massive patch that locked 99% of us out while 1% got back in instantly

Recommended Posts

We saw the patch coming while leading a counter attack on an enemy and pulled our whole fleet as far away from the enemy island as possible...We then try to patch and it jumps from 10 minutes to 3 hours, to 10 hours, to 20 hours, to 10 minutes and back.. not to mention UNPACKING OVER AND OVER AGAIN...

YET... Somehow.. people got in nearly instantly... What the fuck?! (OH ya, I have 300 MB/s internet... Like that did anything)

Seriously - At least hold the servers from going up until people download the fucking thing... So brutal.. One fucking enemy ship sunk all of our ships - ALL OF THEM - While not  a single one of us could get back in. 

Super dope ATLAS dev team, super dope. 

Edited by Cryx
  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

it is their plan, you build shipy you get your shipy destroyted xDD then you have x2 weekend. Seems that this weekend no x2 -_- lost ships and send them a ticket couple of days ago, due to their bug when you transition between grids. Well, that's life I guess. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Cryx said:

it jumps from 10 minutes to 3 hours, to 10 hours, to 20 hours, to 10 minutes and back.. not to mention UNPACKING OVER AND OVER AGAIN...

Get a better hard drive, thats not on the devs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, ripped off said:

nothing to do with hard drive learn some pc skills

It is. SSD people get in faster, NVME SSD people get in the fastest.

Like ARK, Atlas is going heavy on disk I/O when unpacking.

I have 1000/100, but the download speed was rarely about 100-150Mbit, however disk usage was 200-300MB/sec.

Edited by Shintai

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/2/2019 at 12:06 PM, Shintai said:

It is. SSD people get in faster, NVME SSD people get in the fastest.

Like ARK, Atlas is going heavy on disk I/O when unpacking.

I have 1000/100, but the download speed was rarely about 100-150Mbit, however disk usage was 200-300MB/sec.

shame hes talking about patches not loading the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...