Jump to content

Duke Nukem

Server I9 down for 10 hours 0/150 players

Recommended Posts

Yeah... i'm stuck on the loading screen since last night.

I9 is not responding.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The loading is stuck on Gameprimaldata_bp loading screen.

Sound is up...

And it loads for ever ^^

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Therapiefux said:

Loading...PrimalGameData...forever EU PVE

Are you on I9 too ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone know how to test if the server is up without having to try to connect ? Like a ping test ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am from I9 Siren PVE as well, my tribe can't connect either, we tried validating our files, my friend even tried to delete his files and redownload them, it didnt help, it's been down now for nearly 14 hours! Devs please be more reliable and fix this please!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, i am also from I9 and same issue with beiing stuck at "PrimalGameData_BP" as you guys. I dont even know if our wolf is still alive as it seemed that they eat quit alot. Was going to put a feeding box down, but apperiantly not gonna happen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not to mention, the 2.5x event is wasting away for us *sigh* 

  • Like 1
  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Aery said:

it's been down now for nearly 14 hours
 

Yep and was fine before the patch 8.35....

 

13 minutes ago, Aery said:

Not to mention, the 2.5x event is wasting away for us *sigh* 

You are right... damn !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
10 minutes ago, Mobius said:

"Yep and was fine before the patch 8.35..."


Exactly! It broke right after the patch now that I think about it. And on another note, why give us only 5 minute heads up of servers going down, this happened so often now, I have not seen any other game being this inconsiderate, what if people are sailing in dangerous waters, defending against army of damned ships, or taming, or trying to get back to safety of the base alone or with a tamed animal ( oh because there is yet another bug! Animals won't defend themselves even on neutral if the player is not online and get killed, thats how we lost 4 high level wolves already. ) 5 minutes is NOT enough.

 

 

Edited by Aery
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for us me and my mate sailed from J9 to I9 and now we have base that we will lose because of this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

was getting from J9 to I9 on EU PvE, connection timeout the whole time :( 

 

i hope you will fix this soon, love this game and want to play! <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are several threads in the Atlas steam forum about the bug of I-9 many hours ago. I personally have been trying to enter for 8 hours, can you do something? We want to play...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Raizork said:

There are several threads in the Atlas steam forum about the bug of I-9 many hours ago. I personally have been trying to enter for 8 hours, can you do something? We want to play...

Yeah i really don't understand why they don't communicate about this. It seems a major bug, preventing hundreds to play... And not a single tweet about it from them.

We don't even know if they are working on the issue...

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I am trying to log into game for 14 hours but some people saying that its down right after 8.56 update so its down 20+ hours already. I know that its right after new year, but there could be atleast one person that could write something. 

Edited by Cmpl3x

Share this post


Link to post
Share on other sites

We where sailing from i10 to i9 and our game crashed . Now we can't play anything any more . Please fix the servers 

Share this post


Link to post
Share on other sites

OMG... so it's true: a few servers are up and running...

It's going to be a big mess on EU - PVE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same, and it should also say that it is still Upgrading to the latest patch in the top left of Server Status.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

We where sailing from i10 to i9 and our game crashed . Now we can't play anything any more . Please fix the servers 

  • Sad 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×