Jump to content

Toxi

Constantly crashing since wipe

Recommended Posts

Hi me and my GF are playing co-op and since the patch whenever we go from frid to grid i crash. she is the one hosting the server.

Any ideas what might cause this ? 

Fatal error!

VERSION: 544.1 
AtlasGame.exe!AActor::GetNetDriver() (0x00007ff6aab821d6) + 0 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\engine\private\actor.cpp:3362]
AtlasGame.exe!AShooterGameMode::OnTribeEntityJoinedServer() (0x00007ff6a967a7a1) + 5 bytes [d:\atlassvn\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamemode.cpp:10322]
AtlasGame.exe!AShooterGameState::CheckForListenServerClientTravelNeedsTravelUpdate() (0x00007ff6a96ee9d2) + 0 bytes [d:\atlassvn\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamestate.cpp:613]
AtlasGame.exe!AShooterGameState::StartCheckingForListenServerClientLevelUpdate() (0x00007ff6a96ee557) + 0 bytes [d:\atlassvn\projects\shootergame\source\shootergame\private\shootergamestate.cpp:592]
AtlasGame.exe!FTimerManager::Tick() (0x00007ff6aaf2ca2c) + 35 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\engine\private\timermanager.cpp:1084]
AtlasGame.exe!UWorld::Tick() (0x00007ff6aad575f5) + 0 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\engine\private\leveltick.cpp:1322]
AtlasGame.exe!UGameEngine::Tick() (0x00007ff6aac8a5e4) + 0 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\engine\private\gameengine.cpp:1325]
AtlasGame.exe!FEngineLoop::Tick() (0x00007ff6a8db7496) + 0 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\launch\private\launchengineloop.cpp:2741]
AtlasGame.exe!GuardedMain() (0x00007ff6a8db1d1c) + 0 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\launch\private\launch.cpp:140]
AtlasGame.exe!GuardedMainWrapper() (0x00007ff6a8db9f0a) + 5 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:125]
AtlasGame.exe!WinMain() (0x00007ff6a8dba038) + 8 bytes [d:\atlassvn\engine\source\runtime\launch\private\windows\launchwindows.cpp:209]
AtlasGame.exe!__tmainCRTStartup() (0x00007ff6abffbccd) + 21 bytes [f:\dd\vctools\crt\crtw32\dllstuff\crtexe.c:618]
KERNEL32.DLL!UnknownFunction (0x00007fff45677034) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007fff46802651) + 0 bytes [UnknownFile:0]
ntdll.dll!UnknownFunction (0x00007fff46802651) + 0 bytes [UnknownFile:0]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here,

Just got the exact same Fatal error every time I try to log into my friend's Non-Dedicated Server.. all the time since the update.

Regardless of having active mods or not.

Also I crash when we change map zone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can have hopes for the future but I would never recommend playing single player or dedicated hosted server... it is buged and you should play on the official servers instead. Yes, that has also some issues but at least it is working mostly well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So there has now been another wipe and multiple patches and still no fix 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar error it turned out to be MODs in my single player game. disabled the MODs and it all worked. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...