Jump to content

Rising

I can not connect the Atlas NA PVE servers

Recommended Posts

Posted (edited)

Some crew members and I are trying to join in the NA PVE servers on the F13, O6 and O5 grid and it is not possible. anyone with same problem?

some of the servers are not appearing on the map of grid selection menu in game most lawless servers on the "O" grid are apparently off-line.

server-list.jpg

Network: NA PVE

Servers with problems: O6, O5, F13 and O4

 

atlas-server-error.jpg

 

Edited by Rising
add images

Share this post


Link to post
Share on other sites

E10  that is only if I try to log in on that server once I get in I cannot activate doors or look in inventory.

the only way to feed my pets and pay my crew is kill my self, change my home server kill my self again and res in E10 at a bed.

I can log in no problem on other servers.

 

I submitted a ticket last week.

This is getting stupid!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same, we live in o6 and not showing up. But checked everywhere and dont see any info about an update or anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

Being a little checky now. All devs working on Ark DLC. No one left to monitor servers. Servers crash. No one available to reset servers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to get ahold of em on discord. Sometimes you might get lucky and actually get their attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×