Jump to content

Sign in to follow this  
Atlantis

Mega Update 3 and Fatal Error

Recommended Posts

"Great."

With the current Mega Update, I constantly receive a fatal error on the PVE EU server.

The PVE NA server works.

Screenshot (2695).png

Screenshot (2694).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, getting fatal error or black screen when trying too enter the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

My update told me it had 26 days to download. I am finally down to 7 minutes. It will probably loop again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, KongThom said:

Same problem here, getting fatal error or black screen when trying too enter the game

Please enter there, I just did too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Lethal Angel said:

My update told me it had 26 days to download. I am finally down to 7 minutes. It will probably loop again.

about 2 minutes ago, I have over a year to download!!! lol... been trying to dl the update for over an hour now... wanted to get on and turn the flag option to company only for this update before all the island settlers eat up all the food and gold.... 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol  I had 26 days then the 1 year and its been cycling through. I want to get in game to tame a bear. Someone spawn 20 level 40 - 6- dam soldiers and I lost my bear as there was no warning and they spawned on us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

good Job thx i spawn now in the ocean and all my legendary clothing and weapon are away thanks so much

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry to hear of problems.  Single player installed fine and is running well so far for me, so I hope you get to sort the problems out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

1 file failed to validate and will be reacquired.

Validate local files in Steam - because Grapeshot certainly isn't doing it before they push out updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Downloading the newest patch fixed the problem for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Kidori said:

Downloading the newest patch fixed the problem for me.

Dito.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×