Jump to content

Sign in to follow this  
EatEmAlive

Ship Destroyed Bug. No mention oif it sinking in the log report. Ship was in a Freeport.

Recommended Posts

I had a schooner in the freeport at M2.  Locations below:

cheat TP M2 -447044 -17457 213

 

Before logging out the night before, I did a full repair and knew I had plenty of time before planks were going to need to be repaired. I have a system of being able to check that I haven't missed any.   When I logged on today looked and I saw the ship sunk icon.  The strange thing too is that there was no report at all of this ship having sunk in the companies logs.

The bear and the npcs that were on board were floating in the water where this was located.  The only other thing left in tact was my cargo net.  I can't even see any ship wreck in the water at all. 

This totally sux.  As part of a 3 man company, we go to freeports to avoid offline sinking of ships.  And then a bug like this occurs that destroy our ship anyway.  No way to get it back, just have to rebuild it  and waste lots of time again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You posted in the PTR bugs section which is not the correct place. You want the normal bugs section.

Freeports have rapid decay timers, I suspect if you left it over night that you left it too long.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah sorry yeah i posted this in the wrong spot.  Please delete this thread.  I'll put it in the right spot.

 

BTW seen oithers mention their ship was sunk in the freeport.  One guy said he had his brig their just 1 hour.  I suspect that the new patch is to blame.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×